Wellness club Aquaterra

Aquaterra Wellness & SPA - primul și singurul fitness club din Moldova, care oferă clienților săi o abordare individuală și complexă asupra sănătății și frumuseții, datorită orelor de fitness, procedurilor cosmetologice, precum și a procedurilor SPA, care Vă ajuta să reduceți tensiunea, oboseala emoțională și fizică la fel Vă induce o stare de liniște, relaxare și armonie absolută.

Trăsăturile speciale ale Aquaterra Wellness Club:

Bazin sportiv cu o lungime de 25m, și adâncime de 180 cm, fiind conceput pentru înot activ. Acest bazin este unic prin faptul că este  echipat cu un sistem de curățare  a apei în mai multe etape, folosind sare de mare și fără clor.

Centrul de medicină estetică și laser: cosmetologia cu laser, corecția și modelarea siluetei, de asemenea  programe de  întinerire facială și corporală.

Sala de forță – cu suprafață  de 750m2  dotată cu echipament de ultima generație Artis de la compania Techno Gym cu acces la Internet;

Proceduri SPA: peeling-uri și împachetări corporale, masaj clasic și balinez, masaj la patru mâini, masaj cu pietre calde, hidromasaj și cromoterapie și multe alte proceduri speciale.

Antrenori calificați. Toți antrenorii sunt sportivi de performanță cu rezultate excepționale, oferind  o abordare individuală pentru fiecare client. În dependență de necesitate, antrenorul va elabora un program de antrenamente individualizat.

Zona SPA cuprinde:  baie Romană, saună Rusească, sauna Finlandeză, Hammam, “Ofuro”- baie Japoneză, bazin, jacuzzi, sauna cu sare din Himalaya etc.

Ore de fitness pentru copii și adulți cu un orar comod, ce Vă permite să practicați sportul împreuna cu întreaga familie.

Salon de frumusete de clasa Premium care oferă metode de înfrumusețare eficiente și dispune de specialiști cu experientă, care cunosc cele mai noi tendințe în materie de coafuri, manichiură & pedichiură, cosmetică și machiaj.

Cameră de joacă pentru copii cu vârsta de la 4 ani, unde absolut toți vor petrece timpul vesel, fiind supraveheați de bone cu experiență în timp ce Dvs. Vă aflați în clubul nostru.

Fitness Cafe - oferă un meniu special, doar cu alimente naturiste și sănătoase, de asemenea avem și o mare selecție de băuturi nealcoolice pentru dezvoltarea dumneavoastră fizică continuă.

Oricare ar fi scopul Dvs. - fie corecția și modelarea siluetei, fie întinerirea facială și corporală, sau pur și simplu îți dorești să plutești spre relaxarea absolută și armonie – acestea și multe altele le puteți descoperi și retrăi doar la Aquaterra Wellness & Spa.

 

FAT Explosion - corpul perfect pentru vară

FAT Explosion - corpul perfect pentru vară

PROIECT Nou Fitness - Aquaterra FAT Explosion! Obține corpul perfect și formele dorite pentru vara 2017 și schimbă KILOGRAMELE pe LUNI!   Te așteaptă: - Programele fitness care garantează 100% succes; - Consultație nutrițională și program nutrițional individual compus de către dietetician; - Antrenamente zilnice; - Master Class culinar în prepararea bucat...
Luna Iubirii la Aquaterra Wellness & SPA

Luna Iubirii la Aquaterra Wellness & SPA

Anul acesta Aquaterra Wellness & SPA anulează gerurile din februarie și vă dăruiește căldură, pentru că februarie este Luna Iubirii! Cu acest prilej noi am pregătit cele mai romantice rituale SPA pentru doi: Sweet Strawberry – luxul fin, ce îmbină în sine toată dulceața căpșunii și soptuozitatea șampaniei. Ritualul SPA include: scrub, masaj, Jacuzzi, com...
Criolipoliza - corp de vis

Criolipoliza - corp de vis

Criolipoliza – o procedură deosebit de eficientă și populară pentru înlăturarea celulitei și a depunerilor locale de grăsime fără intervenție chirurgicală. Țesuturile adipoase se distrug ca urmare a răcirii până la -5 grade. Astfel are loc cristalizarea celulelor de grăsime, ceea ce duce la lipoliză, ca urmare grosimea țesutului adipos se reduce cu 20-25% sau...